Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2014 14:27 - Как се носят ботуши през лятото правилно
Автор: mylifestyle Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2571 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.01.2015 23:47


image

Избършете покритите с прах зимни ботуши и ги измъкнете от гардероба си, защото е време да завършите вашата лятна визия с още няколко невероятно интересни тоалета.
Този изненадващ с възможностите си стил ще ви научи как да носите гумени ботуши, дамски зимни обувки и дори мокасини, разбира се докато все още сте в състояние да се преборите с жегата. Преди да ги опаковате, вижте тези изненадващи начини да ги носите през идния летен сезон ...

Измислете си един ежедневен летен вид с чифт черни дънки или панталон, светла памучна тениска и най-любимите ботуши.

Ако има дъждове през горещите дни, може да се подготвите за тях като се снабдите с един готин чифт дамски обувки тип гумени галоши, които от три години насам живеят нов живот в света на модата. Идейно е да и съчетаете с сладки памучни шорти.

Носете ботуши с чифт дънкови шорти или гащеризон с къси панталони и топ на райета. За по-небрежен стил, изберете нещо с дантели и нека ботушите да са с по ниска дължина и да са по-свободни около глезена.

Може да сте като извадени от корицата на някое прочуто модно списание с винтидж тениска, кожена къса пола и чифт от любимите ви „зимни” дамски обувки.

Друг съвет, от който може да се възползвате е да ги обуете заедно с дънкови шорти и голям удобен топ. Ако добавите и някой интересен аксесоар с ресни ще донесе много бохемско усещане.

Винаги имайте предвид, че все пак трябва да носите такива, изработени от естествени материали като най-добрия избор безспорно е естествената кожа.
Чрез нея кракът ще има възможност да диша, няма да ви запарва, и няма да се стига до неприятности, които ще ви накарат да посетите кожния лекар. Никога не носете такива с изкуствена кожа, освен ако нямат дупки.
В последния даден пример вече става дума за прочутите летни ботуши, които често са тип плетени на една кука, с изрязвания и какво ли още не, с които отвори именно се цели предпазване на кожата от гъбички.
Избирайте по-свежи модели, които са свободни около краката ви, като така отново ще може да циркулира въздух и няма да се запарвате.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mylifestyle
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 11783
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930